ANALYSIS OF THE COMMERCIALIZATION OF BUFFALO MEAT AND MILK DERIVATIVES: CHALLENGES AND PERSPECTIVES
DOI:
https://doi.org/10.48075/gdemrevista.v10i2.34381Abstract
Buffalo farming is growing all over the world. This fact is due to the ease of adaptation of animals to different ecosystems, longevity, commercialization of milk, meat and leather products. In Brazil, this industry earns more than R$ 1 billion per year. 70% of this revenue corresponds to dairy products and 30% to meat products. Meat cuts are still not very well accepted by the population, although these meats have better nutritional properties. Given that the consumption of buffalo meat cuts is quite restricted, the present study aims to analyze the commercialization of buffalo meat and milk derivatives from the perspective of a small producer. Among the results obtained, the commercialization of meat has a greater set of disadvantages for this specific producer. Finally, this analysis can help small producers in decision-making regarding marketing strategies for products from buffalo farming.
Downloads
Published
How to Cite
Issue
Section
License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.
Aviso de Direito Autoral Creative Commons
Política para Periódicos de Acesso Livre
Autores que publicam nesta revista concordam com os seguintes termos:
1. Autores mantém os direitos autorais e concedem à revista o direito de primeira publicação, com o trabalho simultaneamente licenciado sob a Licença Creative Commons Attribution que permite o compartilhamento do trabalho com reconhecimento da autoria e publicação inicial nesta revista.2. Autores têm autorização para assumir contratos adicionais separadamente, para distribuição não-exclusiva da versão do trabalho publicada nesta revista (ex.: publicar em repositório institucional ou como capítulo de livro), com reconhecimento de autoria e publicação inicial nesta revista.
3. Autores têm permissão e são estimulados a publicar e distribuir seu trabalho online (ex.: em repositórios institucionais ou na sua página pessoal) a qualquer ponto antes ou durante o processo editorial, já que isso pode gerar alterações produtivas, bem como aumentar o impacto e a citação do trabalho publicado (Veja O Efeito do Acesso Livre).
Licença Creative Commons
Esta obra está licenciada com uma Licença Creative Commons Atribuição-NãoComercial-CompartilhaIgual 4.0 Internacional, o que permite compartilhar, copiar, distribuir, exibir, reproduzir, a totalidade ou partes desde que não tenha objetivo comercial e sejam citados os autores e a fonte.